ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Δεν έχω ποτέ παίξει επαγγελματικά ως DJ. Μπορώ να πάρω μέρος;

Ναι, ακόμη κι αν δεν έχεις επαγγελματική προσέγγιση στον χώρο και παίζεις ως DJ από χόμπι ή σκέψη μελλοντικής επαγγελματικής προσέγγισης, η συμμετοχή σου θα θεωρεί έγκυρη!

Παίζω επαγγελματικά ως DJ. Μπορώ κι εγώ να πάρω μέρος εφόσον με καλύπτει η ηλικία;

Φυσικά κι εσύ που έχεις επαγγελματική προσέγγιση στον χώρο και παίζεις ως DJ η συμμετοχή σου θα θεωρεί έγκυρη. Καλό είναι όμως στην αρχική εγγραφή σου να το δηλώσεις στο αντίστοιχο πεδίο που θα ερωτηθείς!

Πρέπει να είμαι 18 ετών για να πάρω μέρος;

Όχι, μπορείς από 16 ως και 18 ετών να πάρεις μέρος με την τυπική συγκατάθεση των γονιών σου, που γίνεται μέσω αποστολής υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 105, στο email της διοργανώτριας εταιρίας του διαγωνισμού: parents@betheone.gr 

Πόση και πότε θα είναι η περίοδος της εκπαίδευσης της τελικής 10άδας;

Θα είναι μάξιμουμ 4 ημέρες το πιθανότερο 24 – 27/03/2016 στην Αθήνα (Πέμπτη με Κυριακή - Η επιβεβαίωση των ημερομηνιών θα φιξαριστούν στη πορεία). Σε περίπτωση που κάποιος από τους 10 πρώτους δηλώσει φυσικό κόλλημα, αυτόματα αποκλείεται από τη φάση των 10 και τη θέση του αναπληρώνει ο #11, #12 και ούτω καθεξής.

Ποια είναι η συνολική διάρκεια που λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός του “Be The One” ξεκινάει με την υποβολή συμμετοχών τη 04/01/2016 και τελειώνει με την απονομή του διαγωνισμού μέσα Μαϊου 2016.

Υπάρχει περιορισμός στο DJ style και το μουσικό ύφος των συμμετέχοντων;

Σε καμία περίπτωση! Ο κάθε DJ είναι ελεύθερος να παίξει το μουσικό στυλ που τον ενδιαφέρει και του ταιριάζει!

Εάν είμαι εργαζόμενος ή μαθητής/σπουδαστής μπορώ να συμμετέχω;

Φυσικά και μπορείς! Η μόνη κοινή ομαδοποίηση των συμμετοχών είναι στη φάση των #10 του ημιτελικού. Θα γίνει πιθανότατα από 24 – 27/03/2016 στην Αθήνα (Πέμπτη με Κυριακή). Σε περίπτωση που κάποιος από τους 10 πρώτους δηλώσει φυσικό κόλλημα, αυτόματα αποκλείεται από τη φάση των 10 και τη θέση του αναπληρώνει ο #11, #12 και ούτω καθεξής. Η επόμενη φυσική παρουσία (τουλάχιστον για τους 3 φιναλίστ) θα είναι στον τελικό της διοργάνωσης, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαιου στην Αθήνα.

Μπορεί ο υποψήφιος να χρησιμοποιεί laptop με DJ software όπως π.χ. Serato & Traktor?

Ναι αλλά ΜΟΝΟ για τη πρώτη φάση αποστολής του υλικού με το video που ο υποψήφιος παίζει με τον δικό του εξοπλισμό. Στη φάση των #10 του ημιτελικού, όλα τα μαθήματα και η διαδρομή μέχρι και τον τελικό πραγματοποιείται στη φιλοσοφία της χρήσης των CDJs2000 Nexus από τη Pioneer.

Τι πρέπει να υποχρεωτικά να υποβάλω στη διαδικασία εγγραφής στην αρχική φόρμα του “Be The One”?

Φωτογραφία, Ημερομηνία Γέννησης, Ονοματεπώνυμο, Vimeo link του dj set υποβολής, μικρό βιογραφικό, socials

Κατάγομαι από άλλη χώρα. Μπορώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό;

Για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να είναι υποχρεωτικά Έλληνας υπήκοος, κάτοχος Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.

Θέλουμε να εγγραφούμε σαν ντουέτο με τον φίλο μου μπορούμε;

Φυσικά, αφού πρώτα γίνει εγγραφή μιας ενιαίας αναλυτικής καταχώρησης στοιχείων στο όνομα ενός. Στο πεδίο του nick name μπορείτε να περάσετε το κοινό όνομα εμφάνισης.

Έχω κάνει λάθος δίνοντας μη σωστά στοιχεία στη διαδικασία εγγραφής. Τι μπορώ να κάνω;

Είτε κάνεις νέα εγγραφή ή ενημερώνεις με γραπτό email στο info@betheone.gr τα σωστά στοιχεία συμμετοχής.

ARE YOU THE 1ONE?

ΕΓΓΡΑΦΗ