Η σωστή προετοιμασία πριν την εγγραφή σου στο Be The One!

December 03, 2015

Τα πρώτα μηνύματα είναι σημαντικά και ενθαρρυντικά, όπως ακριβώς το ίδιο οι φιλοδοξίες και η σκέψη μας για το "Be The One" να γίνει ένας ισχυρός θεσμός κινήτρων για τους νέους DJs της Ελλάδας που αναζητούν την ... ευκαιρία!

Το "Be The One" είναι εδώ για να τη δώσει και αρχικά όλο τον promo μήνα Δεκέμβριο, να ενημερώσει όλες και όλους εσάς που θέλετε να πάρετε μέρος, για το πως γίνεται, εξελίσσεται και κλείνει με τον μεγάλο τελικό, ο διαγωνισμός!

Για το "Be The One" το μεγαλύτερο κεφάλαιο είναι η "αξιοπιστία" ! Έχετε ακούσει πολλά γι αυτή τη λέξη, έχετε συναντήσει όμως και πολλές εκδοχές! Η διοργανώτρια εταιρία SKULL Productions δίνει τη βαρύτητα που της αρμόζει, έχοντας επιλέξει ένα team επωνύμων επαγγελματιών του χώρου, αρχικά ως κριτές - dj coaches και ανεξάρτητη κριτική επιτροπή κύρους για τον μεγάλο τελικό που απαρτίζεται από 5 σημαντικότατους ανθρώπους του ραδιοφώνου, της δισκογραφίας, του djing και του management.

Όλα αυτά μετά όμως ... γιατί αρχικά πρέπει να ενημερωθείτε ΣΩΣΤΑ για κάθε έκβαση του διαγωνισμού και αυτό θα γίνει όλο τον Δεκέμβριο του 2015, πριν την έναρξη διαδικασίας - φυσικά ΔΩΡΕΑΝ - εγγραφών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, αρχές του 2016!

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισι του παντός, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ είναι η παραγωγή δικού σας 15 λεπτου VIDEO Set που θα αποδεικνύει ότι παίζετε το σετ σας, αληθινά - on camera - δείχνοντας παράλληλα και μια πρώτη γενική αίσθηση του προφίλ σας, φυσιογνωμικού και τεχνικού!

Στο υποχρεωτικό ζητούμενο video σημασία δεν έχει η ποιότητα εγγραφής του. Σημασία έχει να δείχνει εσάς, τις επιδόσεις σας και την τεχνική σας, έτσι ώστε μετέπειτα κοινό και κριτές να το ψηφίσουν και να σας βάλουν μέσα στο TOP 100.

Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να μαγνητοσκοπήσετε τα video σας μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών ακόμη και με τη κάμερα του κινητού σας ή οποιαδήποτε άλλη καλύτερη σε ποιότητα camera σε landscape mode, φροντίζοντας παράλληλα για μια αξιοπρεπή παρουσίαση εικόνας και ήχου. Βασικό είναι να φαίνεται η παρουσία σας στο booth!

Πάμε λοιπόν στο επόμενο επεισόδιο! Στο video αυτό παίζεται από τον χώρο σας (όποιος κι αν είναι αυτός) με οποιοδήποτε μέσο djing, δηλαδή DJ controller, CDs, πικάπ με ελεύθερη χρήση laptop και djing software όπως πχ. Serato, Traktor κτλ.

Κι αφού έχετε μαγνητοσκοπήσει το σετ των 15 λεπτών σας καλούμε να το ανεβάσετε στη δωρεάν πλατφόρμα του https://vimeo.com/, αφού πρώτα κάνετε εγγραφή στα στοιχεία σας. Γιατί όμως στο VIMEO κι όχι στο YOUTUBE θα ρωτήσει κανείς;

Πολύ απλά οι κανονισμοί πνευματικών δικαιωμάτων του VIMEO δεν έχουν την αυστηρότητα και το άμεσο μπλοκάρισμα του video που κάνει το YOUTUBE. Για τον λόγο αυτό και επειδή είναι άδικο και κρίμα για τη συμμετοχή σας να "μπλοκαριστεί" ένα video σας με UPLOAD στο YOUTUBE το "Be The One" σας προτρέπει να το χρησιμοποιήσετε, κάνοντας upload το σετ σας εκεί και υποβάλλοντας στο απαιτούμενο πεδίο εγγραφής σας στον διαγωνισμό, το αντίγραφο του link, π.χ. https://vimeo.com/33410149

Οι εγγραφές στον διαγωνισμό θα είναι προς συμμετοχή αρχές Ιανουαρίου 2016! Μέχρι τότε και με το δεδομένο ότι χρειάζεστε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ VIDEO DJ SET συμμετοχής, αρχίστε να προετοιμάζεστε και μείνετε online για καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού "Be The One" από την SKULL PRODUCTIONS με την υποστήριξη των:

  • 95,2 ATHENS DEEJAY
  • DJ-Booth
  • GodisaDJ.gr