ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από δεκαέξι (16) έως και είκοσι  τεσσάρων (24) ετών. Όσοι υποψήφιοι είναι ανήλικοι (δηλ. από 16 – 18 ετών) πρέπει να αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα  στη διεύθυνση parents@betheone.gr , την απαραίτητη γονική συναίνεση με δήλωση του νόμου 105, που να αναφέρει ότι ο γονέας ή κηδεμόνας του ανηλίκου επικροτεί και επιτρέπει τη συμμετοχή του ανήλικου τέκνου του στον διαγωνισμό μας (η υπεύθυνη δηλωση πρέπει να έχει το γνησιο της υπογραφής από την αρμόδια αστυνομική αρχή ή ΚΕΠ). 

 

 • Oι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν Ελληνική υπηκοότητα, ή να είναι αλλοδαποί με Ελληνικά επίσημα έγγραφα (διαβατήριο ή ταυτότητα)

 

 • Οι διαγωνιζόμενοι της αρχικής φάσης, μαζί με την εγγραφή τους υποχρεούνται να μαγνητοσκοπήσουν με δικά τους μέσα (βιντεοκάμερα ή κάμερα κινητού) το 15λεπτο video τους, στη συνέχεια να το ανεβάσουν στη δωρεάν πλατφόρμα https://vimeo.com/ και να αποστείλουν το link συμμετοχής τους π.χ. https://vimeo.com/33410149.

  Για το παραπάνω  DJ set , ο κάθε υποψήφιος θα χρησιμοποιήσει τον προσωπικό του εξοπλισμό (controller, πικάπ, CD players).

   

 • Οι διαγωνιζόμενοι της τελικής δεκάδας στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού, οφείλουν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν  σε οργανωμένο γκρουπ γνωριμίας και εκπαίδευσης μαζί  με επώνυμους DJs/Managers, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα πιθανά από 24 – 27 Μαρτίου 2016. (Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στη πορεία).

  Η παραπάνω εκπαίδευση θα γίνει με βάση τα μηχανήματα της Pioneer CDJ2000Nexus & DJM900.

  Οι δέκα τελικοί υποψήφιοι της ημιτελικής φάσης θα διαγωνιστεί ο καθένας με ένα djs σετ 15λεπτης διάρκειας

  Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΒΕ ΤΗΕ ΟΝΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ FACEBOOK ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ 1ης ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΩΣ ΟΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ 10ΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 21/3 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΆΣΗ – ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΘΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. EΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΌΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ PROFILES & ΜΙΣΘΩΜΕΝΕΣ IP ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ, ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

  H τελική τριάδα των υποψηφίων του τελικού, θα διαγωνιστεί εκ νέου ΖΩΝΤΑΝΑ-LIVE σε ειδικό event  που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και με τη χρήση Pioneer CDJ2000Nexus & DJM900 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί ΑΜΕΣΑ.

  Η τελική κρίση και επιλογή του νικητή θα γίνει από ανεξάρτητους κριτές και επώνυμους ανθρώπους του DJing, δισκογραφίας, clubbing και ραδιοφώνου.

   

  ΟΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:

  Το κοινό πρέπει να δηλώσει υποχρεωτικά «μια ψήφο» στον DJ επιλογής του, η οποία υπολογίζεται στο 50% των συνολικών ψήφων. Το υπόλοιπο 50% υπολογίζεται από τις ψήφους των 5 επώνυμων DJ κριτών που αποτελούν τους κριτές – coaches και της επόμενης φάσης. Οι κριτές βαθμολογούν όπως παρακάτω με τα παρακάτω κριτήρια:

  η βαθμολόγηση του κάθε κριτή δίνει την παρακάτω ανάλυση:

  - Βαθμοί αξιολόγησης AΡΙΣΤΑ δίνουν στον DJ  > 3 βαθμούς

  - Βαθμοί αξιολόγησης ΚΑΛΑ δίνουν στον DJ  > 2 βαθμούς

  - Βαθμοί αξιολόγησης ΜΕΤΡΙΑ δίνουν στον DJ  > 1 βαθμό

  Η συνολική πρόσθεση των ψήφων των κριτών συνδέει τη τελική βαθμολογία της 1ης φάσης των DJs όπως παρακάτω:

   

  DJ

  ΨΗΦΟΙ
  ΚΟΙΝΟΥ

  ΚΑΤΑΤΑΞΗ
  ΚΟΙΝΟΥ

  ΨΗΦΟΙ
  ΚΡΙΤΩΝ

  ΚΑΤΑΤΑΞΗ
  ΚΡΙΤΩΝ

  ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  KATATAΞΗΣ

  ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ
  ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

  DJ A

  1000

  1

  9

  5

  (1+5)/2 = 3

  2

  DJ B

  900

  2

  5

  6

  (2+6)/2 = 4

  ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ (DJs B D E)

  ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΑΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΟΙΝΟΥ = 4

  DJ C

  800

  3

  12

  2

  (3+2)/2 = 2.5

  1

  DJ D

  700

  4

  10

  4

  (4+4)/2 = 4

  ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ (DJs B D E)

  ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΑΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΟΙΝΟΥ = 5

  DJ E

  600

  5

  11

  3

  (5+3)/2 = 4

  ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ (DJs B D E)

   ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΑΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΟΙΝΟΥ = 6

  DJ F

  500

  6

  15

  1

  (6+1)/2 = 3.5

  3

  Aνάλυση Διαδικασίας Αλγορίθμου:

  Στον διαγωνισμό υπάρχουν 2 διαφορετικές ψηφοφορίες που δίνουν αποτελέσματα. Μια του κοινού μέσω facebook μοναδικής ψήφου και μια των κριτών. Το σύνολο κάθε κατάταξης π.χ. κοινού βγαίνει όπως παρακάτω: Ο DJ A έχει λάβει Χ ιντερνετικές ψήφους από το σύνολο όλων των ψήφων μέσω facebook. Το δικό του Χ νούμερο λοιπόν έχει ένα ποσοστό επί της % επί των όλων των ψήφων κοινού και μέσω του ποσοστού αυτού παίρνει θέση κατάταξης. (Όσο πιο μεγάλο ποσοστό - τόσο πιο ψηλά). Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις ψήφους κριτών. Ο κάθε υποψήφιος λαμβάνει μια συγκεντρωτική βαθμολογία επί συνόλου 5 κριτών, επί συνόλου Χ βαθμών για όλους τους υποψηφίους που και αυτό δημιουργεί με τη σειρά του αντίστοιχο ποσοστό επί της % και παίρνει θέση κατάταξης. (Όσο πιο μεγάλο ποσοστό - τόσο πιο ψηλά).

  Το άθροισμα 2 κατατάξεων ποσοστών επί του συνόλου διαρείται δια 2, για να βγάλει τη τελική θέση του κάθε ενός υποψηφίου στον κατάλογο του DJs TOP100 (Όσο πιο μεγάλο ποσοστό - τόσο πιο ψηλά).

  π.χ.: αν κάποιος έχει 5% απ' όλες τις ψήφους του facebook και 3% από τις ψήφους των managers τότε 5 3 = 8, 8/2 = 4% μέσος όρος. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο ΜΕΣΟ ΟΡΟ θα είναι και ο πρώτος.

  Σε περίπτωση ισοβαθμίας με άλλον υποψήφιο στη τελική φάση κατάταξης, η σειρά της κατάταξης βγαίνει βάση συνόλου ψήφων κοινού, κι αν ακόμη και εκεί υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας, βάση αλφαβητικής σειράς.

   
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η διοργανώτρια εταιρία του διαγωνισμού, έχει το δικαίωμα μεταβολής - επέκτασης των ημερομηνιών της διοργάνωσης.

 

ARE YOU THE 1ONE?

ΕΓΓΡΑΦΗ